Igrač koga je Kosta nasamario: On je dobra osoba!

"Poslao sam mu glasovnu poruku kao prijatelj. Mi smo sada dobri drugari. To što se desilo je već zaboravljeno...", ispričao je Gabrijel Paulista.

Fudbal 21.12.2015 | 18:00
Igrač koga je Kosta nasamario: On je dobra osoba!

Jednu od retkih pobeda ove sezone u Premijer ligi Čelsi je ostvario protiv starog dobrog rivala Arsenala, a ključan detalj u tome meču je bio sumnjivi crveni karton. Dijego Kosta se tada "zauzeo za tim" i izudarao je Lorana Kosijelnog, nastavio da se svađa sa njegovim "partnerom" Gabrijelom, a onda ga i isprovocirao za crveni karton...

Koliko je naivan bio Majk Din kada je pokazao isključenje brazilskom štoperu govori i to da je FA po hitnom postupku ukinuo kaznu, a Gabrijel je već u narednom meču nastupio za Arsenal. Od tada se uz njegovo ime nisu vezivali incidenti, ali jesu za ime Dijega Koste.

"Duel sa Kostom je bio u afektu. To je nešto što se jednostavno desi u momentu, često je na fudbalskim mečevima. Ništa neobično. Okrenuli smo i taj list", počeo je priču Gabrijel Paulista.

"Bio sam sa Filipom Luisom na okupljanju reprezentacije Brazila, a pošto su njih dvojica dobri prijatelji zamolio sam ga da se čujemo".

Ipak, tri meseca posle ovog incidenta ne samo da mu je Gabrijel oprostio što ga je onako nasamario, nego za Kostu kaže i da je dobra osoba.

"Poslao sam mu glasovnu poruku kao prijatelj. Mi smo sada dobri drugari. To što se desilo je već zaboravljeno... Dijego je dobra osoba", ispričao je Gabrijel.

Izgleda da Dijego Kosta dobro "deluje" na ljude van terena, pošto je nedavno ispričao da ga čitava svlačionica Čelsija voli i da zbog toga nije kažnjen zbog nekih pređašnjih incidenata.

Komentari / 0

Ostavite komentar