Шокантна исповијест робиње Ислам. државе

Млада дјевојка која је три мјесеца била у заробљеништву Исламске државе пред вијећем УН-а је детаљно описала какву је тортуру пролазила.

Свијет 19.12.2015 | 21:58
Шокантна исповијест робиње Ислам. државе

Надиа Мурад Басе Таха је Језид, њена мора је почела на сјеверу Ирака када су џихадисти упали у њено село у августу прошле године и одвели је у Мосул.

"Довезли су аутобусе и у њих потрпали 150 породица. Малтретирали су нас током цијелог путем, тукли су нас и 'дирали'", почела је своју причу Надиа која тада није ни слутила да најгоре тек долази.

"Одвели су нас у неку зграду која је била пуна заробљених Језида. Било нас је неколико хиљада. Жене и дјецу су размјењивали као поклоне. У једном тренутку пришао ми је један мушкарац и одмах ме повукао за руку. Хтио је да ме одведе са собом. Гледала сам у под, била сам ужаснута. Кад сам подигла поглед, видјела сам огромног мушкарца. Изгледао је као чудовиште".

Надиа се тада потпуно сломила, почела је плакати."Почела сам урлати 'ја сам премлада, а ти си огроман'. Опалио ми је шамар, а након тога ме је и претукао.

"Неколико минута послије, испричала је Надиа, пришао јој је неки други мушкарац."Овај је био пуно мањи, а ја сам га молила да ме узме са собом. Једноставно, онај први ме толико уплашио да сам била спремна на све друго...

Прво ме питао да промијеним религију, што сам наравно одбила. Потом ме питао хоћу ли се удати за њега..."Затим ју је тај терориста узео за руку и одвео је у своју собу.

"То је била ноћ из пакла! Прво ме претукао, а након тога ми је рекао да скинем све са себе. Потом је позвао стражаре који су се иживљавали на мени све док се нисам онесвијестила.

"Млада девојка је својом причом потпуно шокирала чланове вијећа Уједињених нација. Када је завршила, само им је поручила."Преклињем вас, потпуно уништите Исламску државу!"

Извор: Јутарњи лист

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

зумба

19.12.2015 10:18

Надати се да це УН (разједиње нације)саслусати неког од Палестинаца,малољетне дјеце који су се налазила у израелским затворима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Од срца

19.12.2015 10:30

Наравно да злоцина има свуда, па и према Палестинцима, али драги зумба, откуда толика безосјецајност према патњама ове недузне дјевојке? Залости ме твој коментар јер показује непостовање према патњама Бозијег створења. Молим Бога да ти упали свјетло у твојој глави, а и свим насим главама. Нико није родјен да буде роб.

Name

Сенад

19.12.2015 11:20

Колико цовјек мора бити блесав и луд да не осуди све ово сто је дјевојка прозивјела у паклу исламске дрзаве. Јос једном понављам сваки Босњак који у било ком смислу даје неко оправдање за ово насиље ИСИЛ-а је тотална будала. То нема везе да насом вјером и нама у БиХ.Људи додјите себи размислите добро ста писете. Мени је стварно висе мука од појединих будала који овдје упорно стите поступке ових екстремиста. То људи нема везе да Исламом.

Name

мали

19.12.2015 10:26

Израел је сила и мозе да ради ста хоце као УСА или Катар или Кина итд. Ми само само пијуни ниста висе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пасха

19.12.2015 12:24

Зумба свака цаст за коментар, УН воле да слусају јазиде знамо ко су они, ал нико не цује Палестинце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спартак

19.12.2015 21:15

Цланови вијеца УН..И американци су исти као цудовиста која су ову јадну дјевојку унистили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за зумбу

20.12.2015 05:37

Злотворе!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пасха

20.12.2015 10:30

Па та дјевојка цита све сто су јој написали да казе против муслимана,видим да измисља