Трач или истина: Гвардиола хоће само у Арсенал?!

Британски медији пишу да је Пеп велики поштовалац Арсена Венгера и да је чак спреман да чека до лета 2017. да га наследи на клупи Тобџија!

Фудбал 20.12.2015 | 18:30
Трач или истина: Гвардиола хоће само у Арсенал?!

Док чекамо да Пеп Гвардиола званично објави шта ће радити након истека уговора са Бајерном следећег лета, све више је медијских шпекулација око будућности Каталонца.

Многи клубови, углавном премијерлигаши, се спомињу као његово ново радно место, а британски медији као да се намерно труде да створе што већу збрку око Гвардиолиног новог запослења.

Чим се појавила информација да Пеп неће продужити уговор са Баварцима, свет је обишла вест да је Манчестер Сити његов нови клуб. У ствари, шпанска Марка је то објавила позивајући се на “поверљиве изворе”, који познају дешавања на Етихаду и планове Чикија Бегиристајна спортског диртектора Грађана и доброг Гвардиолиног пријатеља.

У четвртак неколико добро информисаних медија, укључујући и ББЦ, известили су како је Гвардиола одлучио да батали идеју са Ситијем и преузме кормило Манчестер Јунајтеда од следећег лета. Ово је сигурно лепа вест за навијаче овог тима, свакако не и за Луја ван Гала.

А данас? Стиже нам нова лудорија са Острва. Експрес пише да Каталонац уопште не жели да иде у Манчестер, већ да намерава да наследи Арсена Венгера на клупи Арсенала!

У тексту који изазвао велику пажњу под насловом “Гвардиола жели посао у Арсеналу”, лист је изнео следеће тврдње базиране на поверљивим изворима.
“Гвардиола је велики поштовалац лика и дела Арсена Венгера и његове филозофије фудбала. Следеће недеље ће обелоданити даље планове у каријери, а није искључено да узме годину дана паузе као кад аје прелазио из Барслеоне у Бајерн, како би сачекао да у лето 2017. године француском стручњаку истекне уговор са Тобџијама”, написали су новинари Експреса.

Занимљиво, иста прича појавила се и у Дејли Мејлу, с тим што овај дневник истиче да би Пеп могао да продужи уговор са Бајерном за још годину дана како би “убио време” док Венгеров не истекне у Лондону.

Трач или истина?

Коментари / 0

Оставите коментар