Очигледно га „буше“! Мадриђани на вечери без Бенитеза!

Роналдо, Бејл, Рамос и остале звезде Реала уприличили синоћ божићно славље без шефа стручног штаба!

Фудбал 20.12.2015 | 18:00
Очигледно га „буше“! Мадриђани на вечери без Бенитеза!

Фудбалери Реала организовали су у среду увече традиционалну божићну вечеру у једном од мадридских ресторана, али једна особа није присуствовала дружењу. Тачније није била ни позвана, а то је, погађате, омражени тренер Рафа Бенитез у кога Роналдо и компанија више немају поверења.

Мадриђани су синоћ према распореду требали да играју реванш шпанског Купа краља против Кадиза, али су прошле недеље елиминисани из тог такмичења након што је Черишев наступио у првом мечу иако је био суспендован, па су слободно вече искористили да направе традиционално окупљање.

Шпански медији пишу да су поред Бенитеза изостали и његови сарадници из стручног штаба, док су од играча ту биле прве звезде – Роналдо, Бејл, Рамос...

Потез првотимаца Краљевског клуба само је потврдио нагађања медија о пољуљаним односима унутар мадридског гиганта, и тврдње да је некадашњи тренер Валенсије, Ливерпула, Интера и Челсија изгубио конце у свлачионици и да га ускоро очекује отказ.

Реал је поново поражен минулог викенда на гостовању Виљареалу, након којег је још већи притисак на леђима Бенитеза, који тешко може да контролише темперамент и форму преплаћених звезда свог тима. 

Шта мислите да ли су Роналдо и екипа синоћ сковали план за терање тренера?

Коментари / 0

Оставите коментар