Očigledno ga „buše“! Madriđani na večeri bez Beniteza!

Ronaldo, Bejl, Ramos i ostale zvezde Reala upriličili sinoć božićno slavlje bez šefa stručnog štaba!

Fudbal 20.12.2015 | 18:00
Očigledno ga „buše“! Madriđani na večeri bez Beniteza!

Fudbaleri Reala organizovali su u sredu uveče tradicionalnu božićnu večeru u jednom od madridskih restorana, ali jedna osoba nije prisustvovala druženju. Tačnije nije bila ni pozvana, a to je, pogađate, omraženi trener Rafa Benitez u koga Ronaldo i kompanija više nemaju poverenja.

Madriđani su sinoć prema rasporedu trebali da igraju revanš španskog Kupa kralja protiv Kadiza, ali su prošle nedelje eliminisani iz tog takmičenja nakon što je Čerišev nastupio u prvom meču iako je bio suspendovan, pa su slobodno veče iskoristili da naprave tradicionalno okupljanje.

Španski mediji pišu da su pored Beniteza izostali i njegovi saradnici iz stručnog štaba, dok su od igrača tu bile prve zvezde – Ronaldo, Bejl, Ramos...

Potez prvotimaca Kraljevskog kluba samo je potvrdio nagađanja medija o poljuljanim odnosima unutar madridskog giganta, i tvrdnje da je nekadašnji trener Valensije, Liverpula, Intera i Čelsija izgubio konce u svlačionici i da ga uskoro očekuje otkaz.

Real je ponovo poražen minulog vikenda na gostovanju Viljarealu, nakon kojeg je još veći pritisak na leđima Beniteza, koji teško može da kontroliše temperament i formu preplaćenih zvezda svog tima. 

Šta mislite da li su Ronaldo i ekipa sinoć skovali plan za teranje trenera?

Komentari / 0

Ostavite komentar