Ван Гал му је давао један одсто шансе, а он...

...он је постао звер од нападача! Чичарито испричао како је прешао у Леверкузен и постао један од најбољих нападача Бундеслиге.

Фудбал 20.12.2015 | 17:30
Ван Гал му је давао један одсто шансе, а он...

Човек о коме се доста прича ових дана, Мексиканац Хавијер Ернандез, признао је да није желео да напусти Манчестер Јунајтед прошлог лета и тврди да је за његов одлазак заслужан менаџер Луј ван Гал, који му је рекао да има “један проценат шансе” да игра за Црвене ђаволе.

Чичарито, који је од доласка у Леверкузен постигао 17 голова на 20 утакмица, заблистао је у Бундеслиги док се истовремено Манчестер Јунајтед мучи у нападу.
“Није ми била намера да одлазим, али желео сам да играм много више. Ван Гал ми је рекао да има нападаче и да ћу морати да се борим за место, али да ће прихватити било коју понуду за мене која буде стигла”, испричао је Ернандез гостујући на једној шпанској телевизији.

Мексички нападач објашњава како је напустио Енглеску.
“Управа клуба ми је објаснила прошле сезоне да могу да идем на позајмицу у Реал Мадрид, а то ми није тешко пало, јер се ради о великом клубу. Затим сам се вратио у Манчестер, почео да добијам прилику да играм, али сам једног дана причао са Ван Галом који ми је рекао да имам један одсто шансе да играм и да ће ми требати магија како бих био стандардан. Онда се јавио Леверкузен и отишао сам без размишљања”, објаснио је Ернандез.

Коментари / 0

Оставите коментар