Van Gal mu je davao jedan odsto šanse, a on...

...on je postao zver od napadača! Čičarito ispričao kako je prešao u Leverkuzen i postao jedan od najboljih napadača Bundeslige.

Fudbal 20.12.2015 | 17:30
Van Gal mu je davao jedan odsto šanse, a on...

Čovek o kome se dosta priča ovih dana, Meksikanac Havijer Ernandez, priznao je da nije želeo da napusti Mančester Junajted prošlog leta i tvrdi da je za njegov odlazak zaslužan menadžer Luj van Gal, koji mu je rekao da ima “jedan procenat šanse” da igra za Crvene đavole.

Čičarito, koji je od dolaska u Leverkuzen postigao 17 golova na 20 utakmica, zablistao je u Bundesligi dok se istovremeno Mančester Junajted muči u napadu.
“Nije mi bila namera da odlazim, ali želeo sam da igram mnogo više. Van Gal mi je rekao da ima napadače i da ću morati da se borim za mesto, ali da će prihvatiti bilo koju ponudu za mene koja bude stigla”, ispričao je Ernandez gostujući na jednoj španskoj televiziji.

Meksički napadač objašnjava kako je napustio Englesku.
“Uprava kluba mi je objasnila prošle sezone da mogu da idem na pozajmicu u Real Madrid, a to mi nije teško palo, jer se radi o velikom klubu. Zatim sam se vratio u Mančester, počeo da dobijam priliku da igram, ali sam jednog dana pričao sa Van Galom koji mi je rekao da imam jedan odsto šanse da igram i da će mi trebati magija kako bih bio standardan. Onda se javio Leverkuzen i otišao sam bez razmišljanja”, objasnio je Ernandez.

Komentari / 0

Ostavite komentar