АБА - Милојевић: Ако побиједимо Партизан, плеј-оф је близу!

Тренер Мега Лекса Дејан Милојевић оценио је да би победом против Партиазана екипа била знатно ближа плеј-офу регионалног такмичења.

Кошарка 19.12.2015 | 16:20
АБА - Милојевић: Ако побиједимо Партизан, плеј-оф је близу!

Мега Лекс ће у суботу од 19.00 гостовати Партизану у утакмици 15. кола АБА лиге.

"Изузетно тежак меч је пред нама. Партизан је комплетирао екипу и подигао форму, па се налази у другачијој ситуацији у односу на почетак сезоне. Иако то можда није резултатски тако изгледало, једни су нам од конкурената у борби за плеј-оф уз екипу Задра. Веома битна утакмица где бисмо победом себи значајно олакшали пут ка циљу, пласману међу четири најбоље екипе", рекао је Милојевић, а преноси званични сајт клуба.

Мега Лекс после 14. кола регионалног такмичења заузима четврто место са девет победа и пет пораза, док је Партизан седми са шест тријумфа и осам пораза.

"Врло је битно због самопоуздања екипе да се после два пораза подигнемо и вратимо на победнички колосек. Партизан је далеко јачи у односу на први меч у Сремској Митровици и врло смо свесни тога. Очекује нас изузетно тежак меч и победа у Пиониру би нам изузетно значила на путу ка плеј-офу пошто би у односу на директне конкуренте повећали или макар, одржали предност", рекао је кошаркаш Меге Ђорђе Симеуновић.

Он је додао да екипа мора да извуче поуке из претходних пораза од Металца и Црвене звезде и покуша да у завршници сусрета буде максимално концентрисана.

"Морамо да извучемо поуке из пораза. Потребне су нам паметније одлуке и више концентрације у финишу утакмица пошто су огромна енергија и жеља и те како присутне. Показали смо до сада таленат и квалитет, а време је и да искажемо и смиреност у одсудним тренуцима меча. Свака победа и пораз је ново искуство и најбитније је да наставимо да учимо из њих", рекао је Симеуновић.

Коментари / 0

Оставите коментар