Јаја Туре: Челси је рањена животиња!

Ветеран Манчестер ситија каже да се тим Челсија тренутно не може препознати, али да ће сигурно уследити преображај.

Фудбал 20.12.2015 | 19:00
Јаја Туре: Челси је рањена животиња!

Лоши резултати Челсија у Премијер лиги су тема која свакодневно заокупља пажњу фудбалске јавности, па је тако и Јаја Туре у разговору за "Франс фудбал" рекао шта мисли о девет пораза браниоца титуле и 15. месту на табели након 16 одиграних кола.

"Не волим пуно да причам о противничким тимовима, али јасно је да екипа коју гледамо из недеље у недељу није прави Челси", изјавио је везни фудбалер Манчестер ситија.

"Не могу се препознати, имају проблеме и у одбрани и у нападу, изгубили су самопоуздање, али то се догађа свим великим играчима. Свако прође кроз период током ког ништа не функционише".

"Имају велике играче. Била би велика грешка помислити да су већ побеђени и да су се помирили са неуспехом. Челси је рањена животиња, то нека вам буде јасно".

"Плавци" су у осмини финала Лиге шампиона извукли Пари сен Жермен, који је одмах проглашен изразитим фаворитом. Уосталом, Парижани су и прошле сезоне били бољи у елиминацијама, а тада је Челси деловао много јаче него сада.

"Уверен сам да ће Челси на пролеће приказати потпуно другачије лице. ПСЖ је тренутно бољи, то није спорно, али за два или три месеца може много тога да се промени и то у оба тима", упозорава Јаја Туре.

Коментари / 0

Оставите коментар