Jaja Ture: Čelsi je ranjena životinja!

Veteran Mančester sitija kaže da se tim Čelsija trenutno ne može prepoznati, ali da će sigurno uslediti preobražaj.

Fudbal 20.12.2015 | 19:00
Jaja Ture: Čelsi je ranjena životinja!

Loši rezultati Čelsija u Premijer ligi su tema koja svakodnevno zaokuplja pažnju fudbalske javnosti, pa je tako i Jaja Ture u razgovoru za "Frans fudbal" rekao šta misli o devet poraza branioca titule i 15. mestu na tabeli nakon 16 odigranih kola.

"Ne volim puno da pričam o protivničkim timovima, ali jasno je da ekipa koju gledamo iz nedelje u nedelju nije pravi Čelsi", izjavio je vezni fudbaler Mančester sitija.

"Ne mogu se prepoznati, imaju probleme i u odbrani i u napadu, izgubili su samopouzdanje, ali to se događa svim velikim igračima. Svako prođe kroz period tokom kog ništa ne funkcioniše".

"Imaju velike igrače. Bila bi velika greška pomisliti da su već pobeđeni i da su se pomirili sa neuspehom. Čelsi je ranjena životinja, to neka vam bude jasno".

"Plavci" su u osmini finala Lige šampiona izvukli Pari sen Žermen, koji je odmah proglašen izrazitim favoritom. Uostalom, Parižani su i prošle sezone bili bolji u eliminacijama, a tada je Čelsi delovao mnogo jače nego sada.

"Uveren sam da će Čelsi na proleće prikazati potpuno drugačije lice. PSŽ je trenutno bolji, to nije sporno, ali za dva ili tri meseca može mnogo toga da se promeni i to u oba tima", upozorava Jaja Ture.

Komentari / 0

Ostavite komentar