Вујасиновић: Да момци оволико не воле клуб...!

Тренер ватерполиста Партизана Владимир Вујасиновић пресрећан је победом над ОСЦ-ом у Лиги шампиона.

Остали спортови 18.12.2015 | 10:20
Вујасиновић: Да момци оволико не воле клуб...!

Партизан је са 5:4 савладао мађарски ОСЦ и тако забележио другу победу ове сезоне у Лиги шампиона.

"Потајно смо се надали да ћемо бити у оваквој ситуацији пред Нову годину, да имамо шест бодова, само о томе нисмо хтели да причамо јер би таква прича била нереална", рекао је Вујасиновић.

Вујасиновић је поред тријумфа био импресиониран начином на који је његова екипа завршила годину.

"Изузетно ми је драго што смо победили. Пресрећан сам што смо на овакав начин не само завршили овај део сезоне, него и годину. Мислим да су момци на прави начин напредовали током сезоне и да су заслужили ово. Очигледно, достигли су ниво да могу на овакав начин да играју против шампиона Мађарске упркос свим проблемима са којима се суочава клуб. Сигуран сам да они клуб много воле јер да то није тако, не би стизали до оваквих резултата", рекао је Вујасиновић.

Тренер Партизана је додао да је пад у последњој деоници нормална ствар, с обзиром на премор његових играча.

"Био је велики премор, играли смо са деветорицом играча, без класичног центра, због њихове снаге на бековским позицијама. Свако је морао да да допринос и они су то и више него испунили. Опет смо били у ситуацији када у последњој деоници лагано треба да приведемо крају, али ми то не можемо, а то је неискуство ових играча. Имали смо среће, а мислим да смо то и заслужили", навео је тренер ’црно-белих’.

Ватерполиста Партизана Драшко Гогов рекао је да је утакмица била више него тешка.

"Одлично смо почели, лепо повели, али је опет дошло до пада. Али, имали смо снаге, иако су нас они стисли. То је наша младост, у финишу смо имали и среће, али срећа прати храбре", рекао је Гогов.

’Црно-бели’ ће у следећем колу Групе Б Лиге шампиона 3. фебруара гостовати Југу у Дубровнику.

Коментари / 0

Оставите коментар