Видео: Бјелица у кризи, Марјановић користи минуте!

Бобан Марјановић искористио је добијене минуте, а Немања Бјелица наставио је са лошом формом у којој се налази, у ноћашњим мечевима НБА лиге.

Кошарка 17.12.2015 | 16:00
Видео: Бјелица у кризи, Марјановић користи минуте!

Марјановић је на терену провео 15 минута и за то време уписао 7 поена (2-4 из игре, 3-4 пенали), 6 скокова, 2 блокаде и једну изгубљену, у лаганој победи Сан Антонија над Вашингтоном.

Он је на тај начин веома добро искористио прилику која му се указала пошто је Грег Поповић поново одмарао легендарног Тима Данкана.

Спарси су добили Визардсе резултатом 114:95 највише захваљујући Кавају Ленарду који је постигао 27 поена, ухватио 3 скока и имао по 4 асистенције и украдене лопте. Ламаркус Олдриџ пратио га је са 14 поена, док су по 11 додали Милс и Ђинобили.

Код Визардса једини расположени били су Марћин Гортат и Џон Вол са по 20 поена – плејмејкер је забележио и 11 успешних додавања, док је центар имао 10 скокова.

Бобан Марјановић био је веома задовољан после победе над Вашингтон Визардсима и сматра да је одиграо одличну утакмицу.

„Осећам се сјајно, желим да помогнем својим саиграчима. Трудим се да играм добро у одбрани и не ’мучим’ момке који могу да постижу поене. Мислим да сам одрадио сјајан посао јер сам успевао да нам омогућим друге шансе у нападима“, рекао је Марјановић.

Српски центар признао је да се плашио дуела са Џоном Волом у пик-ен-ролу, али да је имао среће током утакмице.

„Он је толико брз. Размишљао сам како ћу да играм одбрану против њега јер је изузетно брз, има сјајну и префињену технику. Имао сам среће“, додао је Боби.

Немања Бјелица мучи се са формом у последњих неколико недеља, а на руку му не иду ни лоши резултати и помало „дивља“ кошарка минесоте. Крилни центар Србије је у поразу Њујорка са 107:102 играо мање од 10 минута, погодио једини шут за два и промашио сва три покушаја за три.

Кармело Ентони био је веома расположен и меч је завршио са 20 поена, чак 15 скокова и 9 успешних додавања, а многи од њих отишли су Афалу који је био најефикаснији са 29 поена.

У редовима Тимбервулвса Таунс је постигао 25, уз 10 скокова, док је Вигинс додао два поена мање, па Минесота сада има скор 9-16.

Коментари / 0

Оставите коментар