Video: Bjelica u krizi, Marjanović koristi minute!

Boban Marjanović iskoristio je dobijene minute, a Nemanja Bjelica nastavio je sa lošom formom u kojoj se nalazi, u noćašnjim mečevima NBA lige.

Košarka 17.12.2015 | 16:00
Video: Bjelica u krizi, Marjanović koristi minute!

Marjanović je na terenu proveo 15 minuta i za to vreme upisao 7 poena (2-4 iz igre, 3-4 penali), 6 skokova, 2 blokade i jednu izgubljenu, u laganoj pobedi San Antonija nad Vašingtonom.

On je na taj način veoma dobro iskoristio priliku koja mu se ukazala pošto je Greg Popović ponovo odmarao legendarnog Tima Dankana.

Sparsi su dobili Vizardse rezultatom 114:95 najviše zahvaljujući Kavaju Lenardu koji je postigao 27 poena, uhvatio 3 skoka i imao po 4 asistencije i ukradene lopte. Lamarkus Oldridž pratio ga je sa 14 poena, dok su po 11 dodali Mils i Đinobili.

Kod Vizardsa jedini raspoloženi bili su Marćin Gortat i Džon Vol sa po 20 poena – plejmejker je zabeležio i 11 uspešnih dodavanja, dok je centar imao 10 skokova.

Boban Marjanović bio je veoma zadovoljan posle pobede nad Vašington Vizardsima i smatra da je odigrao odličnu utakmicu.

„Osećam se sjajno, želim da pomognem svojim saigračima. Trudim se da igram dobro u odbrani i ne ’mučim’ momke koji mogu da postižu poene. Mislim da sam odradio sjajan posao jer sam uspevao da nam omogućim druge šanse u napadima“, rekao je Marjanović.

Srpski centar priznao je da se plašio duela sa Džonom Volom u pik-en-rolu, ali da je imao sreće tokom utakmice.

„On je toliko brz. Razmišljao sam kako ću da igram odbranu protiv njega jer je izuzetno brz, ima sjajnu i prefinjenu tehniku. Imao sam sreće“, dodao je Bobi.

Nemanja Bjelica muči se sa formom u poslednjih nekoliko nedelja, a na ruku mu ne idu ni loši rezultati i pomalo „divlja“ košarka minesote. Krilni centar Srbije je u porazu Njujorka sa 107:102 igrao manje od 10 minuta, pogodio jedini šut za dva i promašio sva tri pokušaja za tri.

Karmelo Entoni bio je veoma raspoložen i meč je završio sa 20 poena, čak 15 skokova i 9 uspešnih dodavanja, a mnogi od njih otišli su Afalu koji je bio najefikasniji sa 29 poena.

U redovima Timbervulvsa Tauns je postigao 25, uz 10 skokova, dok je Vigins dodao dva poena manje, pa Minesota sada ima skor 9-16.

Komentari / 0

Ostavite komentar