Партизан нашао голмана!

Из Црне Горе стиже Челсијев штићеник! Једно од првих појачања црно-белих у јануарском прелазном року би требало да буде Ловћенов чувар мреже Данијел Петковић.

 

Фудбал 18.12.2015 | 12:00
Партизан нашао голмана!

Мења се председник, мења се тренер, а ускоро ће почети и и промене у играчком кадру Партизана. Црно-белима предстоји период консолидације на свим нивоима, а јануарски прелазни рок ће бити морати да буде урађен далеко озбиљније од претходног летњег ако неко у Хумској има намеру да Партизан врати у врх српског фудбала. Партизану су потребна појачања у свим линијама тима, а све би могло да почне од довођења голмана...

Позивајући се на изворе из Црне Горе, Информер пише да би прво појачање Партизана могао да буде Ловћенов голман Данијел Петковић. Званична понуда на Цетиње још није стигла, али Партизан је показао интерес за Петковића и када се реши организациона криза у Хумској, могла би да стигне и конкретна понуда за одличног голмана који је прерастао оквире црногорске лиге. Није занемарљива ни чињеница да је Петковићев менаџер Радојица Божовић који је у друштву Партизанових челника посматрао претходни меч на Бањици и дугогодишњи је пријатељ разних руководећих гарнитура у Хумској.

Петковић има 22 године, одиграо је и један меч за црногорску репрезентацију, а пре Ловћена је играо за Зету и Бокељ. Управо је у которском Бокељу скренуо пажњу на себе и добио позив из Челсија да тренира са првотимцима славног клуба. У два наврата је одлазио да тренитра са Плавцима, а бригу о његовој каријери је од тада преузео први тренер Челсијевих голмана Криштоф Лолишон. Управо је Челсијев тренер једно време инсистирао на Петковићевом трансферу у Порто, али до њега није дошло. Баш као ни до преласка у Рен који је био заинтересован, али је понудио само 280.000 евра што је дупло мање од оног што је Бокељ тада тражио, открива Информер.

Коментари / 0

Оставите коментар