Partizan našao golmana!

Iz Crne Gore stiže Čelsijev štićenik! Jedno od prvih pojačanja crno-belih u januarskom prelaznom roku bi trebalo da bude Lovćenov čuvar mreže Danijel Petković.

 

Fudbal 18.12.2015 | 12:00
Partizan našao golmana!

Menja se predsednik, menja se trener, a uskoro će početi i i promene u igračkom kadru Partizana. Crno-belima predstoji period konsolidacije na svim nivoima, a januarski prelazni rok će biti morati da bude urađen daleko ozbiljnije od prethodnog letnjeg ako neko u Humskoj ima nameru da Partizan vrati u vrh srpskog fudbala. Partizanu su potrebna pojačanja u svim linijama tima, a sve bi moglo da počne od dovođenja golmana...

Pozivajući se na izvore iz Crne Gore, Informer piše da bi prvo pojačanje Partizana mogao da bude Lovćenov golman Danijel Petković. Zvanična ponuda na Cetinje još nije stigla, ali Partizan je pokazao interes za Petkovića i kada se reši organizaciona kriza u Humskoj, mogla bi da stigne i konkretna ponuda za odličnog golmana koji je prerastao okvire crnogorske lige. Nije zanemarljiva ni činjenica da je Petkovićev menadžer Radojica Božović koji je u društvu Partizanovih čelnika posmatrao prethodni meč na Banjici i dugogodišnji je prijatelj raznih rukovodećih garnitura u Humskoj.

Petković ima 22 godine, odigrao je i jedan meč za crnogorsku reprezentaciju, a pre Lovćena je igrao za Zetu i Bokelj. Upravo je u kotorskom Bokelju skrenuo pažnju na sebe i dobio poziv iz Čelsija da trenira sa prvotimcima slavnog kluba. U dva navrata je odlazio da trenitra sa Plavcima, a brigu o njegovoj karijeri je od tada preuzeo prvi trener Čelsijevih golmana Krištof Lolišon. Upravo je Čelsijev trener jedno vreme insistirao na Petkovićevom transferu u Porto, ali do njega nije došlo. Baš kao ni do prelaska u Ren koji je bio zainteresovan, ali je ponudio samo 280.000 evra što je duplo manje od onog što je Bokelj tada tražio, otkriva Informer.

Komentari / 0

Ostavite komentar