Мурињо: Играчи ме издали!

Менаџер Челсија Жозе Мурињо после пораза од Лестера опет је изазвао бурне полемике својим изјавама, овога пута на рачун играча.

Фудбал 15.12.2015 | 17:20
Мурињо: Играчи ме издали!

“Један од мојих највећих квалитета јесте да читам игру својим играчима, а сада се осећам као да су они издали тај мој рад. Припремао сам се четири дана за Лестер, видео сам четири њихове акције, а од тога су две водиле ка головима“, рекао је Португалац после пораза од 2:1.

“Једна могућност јесте да сам прошле сезоне урадио невероватан посао и довео играче до нивоа који у ствари није њихов ниво, па они сада то не могу да задрже“, додао је Мурињо.

Менаџер Челсија осврнуо се и на скупљаче лопти иронично рекавши да су и они били невероватни, као и да су “срамота за Премијер лигу“, јер су задржавали време.

Челси је сада 16. на табели, до сада има девет пораза (колико и укупно у претходне две сезоне) и само је бод изнад зоне испадања.

“Прихватам да смо ту где смо, али не прихватам да се боримо за опстанак – боримо се за опстанак ако смо на тој позицији три или четири месеца. Знам само један начин да се извучемо, а то је рад на највишем нивоу. Фрустрирајуће је видети како играчи раде на тренингу, а онда и какви су на утакмицама“, каже Мурињо.

Португалац каже да његов тим више не може да заврши у прва четири на табели и додаје:

“Ипак, топ 6 још је могућност јер много тимова губи бодове, али тренутно смо на месту због којег сам осрамоћен“.

Мурињо је рекао да је повређени Азар покушао да настави меч, али да није могао, као и да није задовољан кретањем Косте. Последње питање односило се на његову позицију у клубу.

“Све што могу да кажем јесте да желим да будем менаџер. У то немам сумње и мислим да ме довољно познајете да знате да се не бојим великих изазова, а ово јесте један од них. Надам се и да господин Абрамович и управа желе да останем“, закључио је Мурињо.

Коментари / 0

Оставите коментар