Партизан - Мега: Ево зашто не може у недељу...

КК Партизан части своје навијаче на светог Николу! Партизан моли навијаче за разумевање што се утакмица игра на једну од највећих слава у српском народу. Улаз у "Пионир" бесплатан!

Кошарка 15.12.2015 | 16:20
Партизан - Мега: Ево зашто не може у недељу...

Требало је у петак, али је померено за суботу, 19. децембар.

Партизан и Мега Лекс ће одмерити снаге у оквиру АБА лиге баш на дан једне од највећих слава у српском народу - светог Николе. За ту славу се каже да "пола Србије слави, а друга половина иде у госте на славу".

Али, меч је померен за суботу, ево и из којих разлога:

"Одлуком лиге да се предност да утакмици Евролиге, као и због термина предвиђених за ТВ пренос, меч је померен за суботу, 19. децембар, почетак у 19 часова", пише у саопштењу КК Партизан.

Да појаснимо, односно да подсетимо на оно што смо већ писали - Истог дана, дакле у петак, 18. децембра Црвена звезда Телеком је домаћин Бајерну у Евролиги. То би значило да најпре Звезда игра у "Пиониру", а одмах иза ње Партизан.

Наравно да то из безбедносних разлога није било могуће, па је предност дата Евролиги, односно Звезди.

Партизан је могао да помери утакмицу за недељу, али ево објашњења зашто није:

"После утакмице са Мегом у суботу, Партизан већ у среду, 23. децембра у 17 часова игра меч у Скопљу против екипе МЗТ-а, те је због путовања и припреме тог меча одлучено да се утакмица са Мегом не помери за недељу".

Уз молбу навијачима за разумевање што ће утакмица бити одиграна на дан велике славе, Партизан је одлучио да отвори врата "Пионира" за све заинтересоване и да се, како истиче, и на тај начин захвали својим навијачима за сјајну подршку и ове сезоне (Партизан је најгледанији тим АБА лиге).

Навијачи Партизана који, ипак, не буду могли да дођу у "Пионир" могу да, уз чашу вина и славске ђаконије, гледају меч из домова посредством канала Арене спорт.

Коментари / 0

Оставите коментар