Partizan - Mega: Evo zašto ne može u nedelju...

KK Partizan časti svoje navijače na svetog Nikolu! Partizan moli navijače za razumevanje što se utakmica igra na jednu od najvećih slava u srpskom narodu. Ulaz u "Pionir" besplatan!

Košarka 15.12.2015 | 16:20
Partizan - Mega: Evo zašto ne može u nedelju...

Trebalo je u petak, ali je pomereno za subotu, 19. decembar.

Partizan i Mega Leks će odmeriti snage u okviru ABA lige baš na dan jedne od najvećih slava u srpskom narodu - svetog Nikole. Za tu slavu se kaže da "pola Srbije slavi, a druga polovina ide u goste na slavu".

Ali, meč je pomeren za subotu, evo i iz kojih razloga:

"Odlukom lige da se prednost da utakmici Evrolige, kao i zbog termina predviđenih za TV prenos, meč je pomeren za subotu, 19. decembar, početak u 19 časova", piše u saopštenju KK Partizan.

Da pojasnimo, odnosno da podsetimo na ono što smo već pisali - Istog dana, dakle u petak, 18. decembra Crvena zvezda Telekom je domaćin Bajernu u Evroligi. To bi značilo da najpre Zvezda igra u "Pioniru", a odmah iza nje Partizan.

Naravno da to iz bezbednosnih razloga nije bilo moguće, pa je prednost data Evroligi, odnosno Zvezdi.

Partizan je mogao da pomeri utakmicu za nedelju, ali evo objašnjenja zašto nije:

"Posle utakmice sa Megom u subotu, Partizan već u sredu, 23. decembra u 17 časova igra meč u Skoplju protiv ekipe MZT-a, te je zbog putovanja i pripreme tog meča odlučeno da se utakmica sa Megom ne pomeri za nedelju".

Uz molbu navijačima za razumevanje što će utakmica biti odigrana na dan velike slave, Partizan je odlučio da otvori vrata "Pionira" za sve zainteresovane i da se, kako ističe, i na taj način zahvali svojim navijačima za sjajnu podršku i ove sezone (Partizan je najgledaniji tim ABA lige).

Navijači Partizana koji, ipak, ne budu mogli da dođu u "Pionir" mogu da, uz čašu vina i slavske đakonije, gledaju meč iz domova posredstvom kanala Arene sport.

Komentari / 0

Ostavite komentar