Мекларен поново хвали Митровића!

Није га било у тиму Њукасла на претходне две утакмице, али је против Тотенхема ушао у финишу меча и преокренуо резултат.

Фудбал 15.12.2015 | 12:00
Мекларен поново хвали Митровића!

Скоро читава два месеца прошла су од када је Александар Митровић постигао гол у дресу Њукасла, а око три недеље откако је последњи пут обукао дрес црно-белих. Ипак, Стив Мекларен је у финишу меча одлучио да укаже прилику српском нападачу и није погрешио.

"Митар" му се одужио голом и асистенцијом!

Прво је после збрке у казненом простору Тотенхема успео да "учачка" лопту у мрежу, а потом је и сјајно главом проиграо свог партнера из напада Ајозеа Переза за другу узастопну победу Њукасла и бег из опасне зоне.

Трпила су двојица младих нападача претходних недеља критике од стране навијача и Стива Мекларена, али су га вољом, залагањем на терену, али и головима, изгледа поново купили.

"Сјајан одговор мојих играча на полувремену, али бих прво честитао њима. Пре свега Ајозеу Перезу и Александру Митровићу, који нису играли претходне утакмице, али су били спремни да уђу са клупе и одмах су променили нашу игру", почео је Стив Мекларен своју причу после меча.

Није казао да ли ће у наредном мечу ова два нападача почети од старта, али изгледа да су поново повратили поверење менаџера.

"После много критиковања они су одговорили сјајном игром, али и резултатом којим смо побегли са дна табеле", казао је Мекларен.

Коментари / 0

Оставите коментар