Meklaren ponovo hvali Mitrovića!

Nije ga bilo u timu Njukasla na prethodne dve utakmice, ali je protiv Totenhema ušao u finišu meča i preokrenuo rezultat.

Fudbal 15.12.2015 | 12:00
Meklaren ponovo hvali Mitrovića!

Skoro čitava dva meseca prošla su od kada je Aleksandar Mitrović postigao gol u dresu Njukasla, a oko tri nedelje otkako je poslednji put obukao dres crno-belih. Ipak, Stiv Meklaren je u finišu meča odlučio da ukaže priliku srpskom napadaču i nije pogrešio.

"Mitar" mu se odužio golom i asistencijom!

Prvo je posle zbrke u kaznenom prostoru Totenhema uspeo da "učačka" loptu u mrežu, a potom je i sjajno glavom proigrao svog partnera iz napada Ajozea Pereza za drugu uzastopnu pobedu Njukasla i beg iz opasne zone.

Trpila su dvojica mladih napadača prethodnih nedelja kritike od strane navijača i Stiva Meklarena, ali su ga voljom, zalaganjem na terenu, ali i golovima, izgleda ponovo kupili.

"Sjajan odgovor mojih igrača na poluvremenu, ali bih prvo čestitao njima. Pre svega Ajozeu Perezu i Aleksandru Mitroviću, koji nisu igrali prethodne utakmice, ali su bili spremni da uđu sa klupe i odmah su promenili našu igru", počeo je Stiv Meklaren svoju priču posle meča.

Nije kazao da li će u narednom meču ova dva napadača početi od starta, ali izgleda da su ponovo povratili poverenje menadžera.

"Posle mnogo kritikovanja oni su odgovorili sjajnom igrom, ali i rezultatom kojim smo pobegli sa dna tabele", kazao je Meklaren.

Komentari / 0

Ostavite komentar