Бане Ивановић: Ако треба да бијемо Вардија...!

Српски репрезентативац одлучан у намери да заустави нападача Лестера спреман и употреби снагу. Мало у шали, а мало и у збиљи каже да је спреман да "га бије".

Фудбал 14.12.2015 | 19:20
Бане Ивановић: Ако треба да бијемо Вардија...!

Баш из разлога што је спреман да на терену уради све што од њега Жозе Мурињо затражи - није ни изненађење што је и један од миљеника Португалца. Његов војник. Мучио се са формом на почетку сезоне, вероватно и нервирао навијаче лошим партијама, али га Мурињо није склањао из састава.

Све до повреде...

Вратио се у тим прошлог месеца Бранислав Ивановић и заиграо много боље, а вероватно ће у стартној постави бити и вечерас када се Челси састаје са Лестером. Хитом првенства.

Звучи чудно али ће Лестер сити у том сусрету бити фаворит, а један од главних задатака за "плавце" биће како зауставити Џејмија Вардија. Невероватни стрелац Лестера је тек у прошлом колу прекинуо низ од 11 узастопних утакмица на којима је дао гол, а и Ивановић има план како да га заустави.

"Ако буде требало и да се 'бијемо' са њим - и то ћемо урадити. Покушаћемо све да га избацимо из игре. Нападачи не воле када их гураш и удараш, то дефинитивно утиче на њихово самопоуздање. Он много трчи и тако прави простор за остале играче, па морамо да га зауставимо", казао је Бранислав Ивановић.

Капитену репрезентације Србије у јулу истиче уговор са Челсијем, а нема назнака да ће му "плавци" понудити нови. Спомиње се да би могао у Интер...

"Мислим да имамо времена да разговарамо о мојој будућности. Искрено, за сада сам срећан у клубу", казао је Ивановић.

Коментари / 0

Оставите коментар