Bane Ivanović: Ako treba da bijemo Vardija...!

Srpski reprezentativac odlučan u nameri da zaustavi napadača Lestera spreman i upotrebi snagu. Malo u šali, a malo i u zbilji kaže da je spreman da "ga bije".

Fudbal 14.12.2015 | 19:20
Bane Ivanović: Ako treba da bijemo Vardija...!

Baš iz razloga što je spreman da na terenu uradi sve što od njega Žoze Murinjo zatraži - nije ni iznenađenje što je i jedan od miljenika Portugalca. Njegov vojnik. Mučio se sa formom na početku sezone, verovatno i nervirao navijače lošim partijama, ali ga Murinjo nije sklanjao iz sastava.

Sve do povrede...

Vratio se u tim prošlog meseca Branislav Ivanović i zaigrao mnogo bolje, a verovatno će u startnoj postavi biti i večeras kada se Čelsi sastaje sa Lesterom. Hitom prvenstva.

Zvuči čudno ali će Lester siti u tom susretu biti favorit, a jedan od glavnih zadataka za "plavce" biće kako zaustaviti Džejmija Vardija. Neverovatni strelac Lestera je tek u prošlom kolu prekinuo niz od 11 uzastopnih utakmica na kojima je dao gol, a i Ivanović ima plan kako da ga zaustavi.

"Ako bude trebalo i da se 'bijemo' sa njim - i to ćemo uraditi. Pokušaćemo sve da ga izbacimo iz igre. Napadači ne vole kada ih guraš i udaraš, to definitivno utiče na njihovo samopouzdanje. On mnogo trči i tako pravi prostor za ostale igrače, pa moramo da ga zaustavimo", kazao je Branislav Ivanović.

Kapitenu reprezentacije Srbije u julu ističe ugovor sa Čelsijem, a nema naznaka da će mu "plavci" ponuditi novi. Spominje se da bi mogao u Inter...

"Mislim da imamo vremena da razgovaramo o mojoj budućnosti. Iskreno, za sada sam srećan u klubu", kazao je Ivanović.

Komentari / 0

Ostavite komentar