Карамарко: Владин пузајући државни удар

Председник ХДЗ-а Томислав Карамарко оптужио је актуелну владу Зорана Милановића, лидера СДП-а, да "уводи пузајући државни удар".

Регион 11.12.2015 | 10:10
Карамарко: Владин пузајући државни удар

Како наводи, власт жели да пролонгира останак на власти, али у томе неће успети.

"Влада нам уводи један пузајући државни удар. Дакле, они ће покушати да конституишу Сабор, а овој влади, неспособној, уништавајућој, заправо - продужиће живот као техничке. То је катастрофа. Неће успети, наравно, ништа што је зло, што је лоше, што је потенцирано само властитим интересима, интересима властите странке, поделама синекура, радних места, возила и кабинета итд. не може успети", рекао је Карамарко, пренела је Хина.

На констатацију новинара како из СДП-а најављују да ће они у следећих неколико дана скупити 76 људи који би дошли у Сабор и изабрали новог председника Сабора те питање хоће ли се он "одазвати позиву", Карамарко је рекао да "они стално бацају те спинове".

"То је влада и странка која четири године лаже, зашто не би сада лагала у задњи час да покуша да прикупи, привуче некога, на неки начин стимулише да им се прикључи, па погледај имамо 75, па ћемо имати 76", рекао је Карамарко оценивши да у томе неће успети.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Акабиба

11.12.2015 10:54

Овај лик јер га човјеком ниједан паметан не може назват прича глупости ко и сваки члан њихове партије 20година под хитно све на голи оток е Тито гдје си сада да ову багру сву средиш !

ОДГОВОРИТЕ