Цио град на продају јер га уходе духови

Све што се налази о овом чудном месту, од бара и приколица до "уклете куће", продаје се у, практично, бесцење. Власник у огласу за продају наводи да је градић смештен у прелепој прерији близу ловишта фазана

Свијет 08.12.2015 | 21:05
Цио град на продају јер га уходе духови

Град Свет у Јужној Дакоти На великим тржиштима некретнина, 250.000 долара не представља велику суму, али америчкој држави Јужна Дакота можете за те паре да купите читав један градић. Цака? Град Свет је напуштен јер га наводно уходе духови.

Све што се налази о овом чудном месту, од бара и приколица до "уклете куће", продаје се у, практично, бесцење. Власник у огласу за продају наводи да је градић "смештен у прелепој прерији близу ловишта фазана".

Свет продаје Ленс Бенсон, власник који је 2012. године успео да поврати градић у своје власништво, након што га је првобитно изгубио у бракоразводној парници.

Град је основан 1931. године, међутим како није битно напредовао, већина становника је прешла у велике градове, док је Свет остао празан. Све што је сада потребно за ово место да оживи јесте озбиљан купац - предузетник или заљубљеник у натприродно.

Извор: Неwсwеек.рс/ Фото: АП

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ко

08.12.2015 20:09

И зворник чим падне мрак нигдје никога , а ни по дану није боље . Дебели оде у Лозницу свако вече све дебљи и дебљи .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема дихова

08.12.2015 20:14

Има нециста савјест. Дусе покојника које не могу наци мир док се кривци не казне. Дух је апстрактна именица која генерализује несто сто се не мозе дотаци, а види се. Углавном, ја бих ту заноцила без проблема. Пара немам да купим, а и да имам ста би ту кад је све сто волим у насој мајци Европи.

ОДГОВОРИТЕ