Мурињо: Абрамович се не мијења како ветар дува!

Менаџер Челсија Жозе Мурињо рекао је да је оптимиста по питању пласмана у осмину финала Лиге шампиона и останка у клубу.

Фудбал 09.12.2015 | 14:40
Мурињо: Абрамович се не мијења како ветар дува!

Фудбалери Челсија у среду од 20.45 на Стамфорд Бриџу играју против Порта утакмицу последњег шестог кола у Групи Г у Лиги шампиона. "Плавцима" је за прво место у групи и пролаз у осмину финала потребна победа.

На питање новинара да ли очекује да ће остати на клупи Челсија ако његова екипа изгуби од Порта, Морињо је рекао да је оптимиста.

"Овде нема 'ако'. Ти си песимиста, а ја сам оптимиста", рекао је Мурињо новинарима, пренели су британски медији.

Шампион Енглеске Челси ове сезоне не постиже очекиване резултате, пошто у Премијер лиги у 15 утакмица има осам пораза и заузима 14. место на табели са 15 бодова. Медији су због тога спекулисали да ће власник клуба Роман Абрамович отпустити Мориња.

Упитан због чега је уверен у Абрамовичеву подршку, Мурињо је рекао да су разлог томе добри резултати које је остварио са клубом претходних година.

“Мислим да сам урадио много добрих ствари за клуб и за власника, он зна колики квалитет поседујем. У два наврата је веровао у мене, први пут када ме је вратио у клуб и други пут када ми је дао нови четворогодишњи уговор", рекао је португласки тренер.

Мурињо је у два наврата водио Челси, од 2004. до 2007. године и од јуна 2013. године и за то време освојио је три титуле у Премијер лиги, ФА куп, три Лига купа и Комјунити Шилд.

"Не мислим да је власник клуба особа која се мења како ветар дува. Знам да је ветар изузетно јак, пошто су резултати у Премијер лиги заиста лоши, али мислим да Абрамович зна шта све дајем за клуб и да верује да сам прави човек за овај посао", закључио је Мурињо.

Коментари / 0

Оставите коментар