Колинда је безобразна, па сам изабрао СДП

Посланик Стипе Петрина, који је напустио странку "Мост", одлучио је да подржи владајући СДП зато што га је предсједник Хрватске Колинда Грабар Китаровић "изиритирала својим понашањем".

Регион 08.12.2015 | 13:20
Колинда је безобразна, па сам изабрао СДП

Петрина је након другог круга консултација изјавио да ће, ако буде потребно, у конституисању власти подржати коалицију "Хрватска расте" јер је ближа формирању већине.

Он појашњава да је одлучио да заузме такав став јер се предсједник Хрватске Колинда Грабар Китаровић "безобразно понашала" у опхођењу са њим.

"Прво ме зове да дођем у Загреб и онда ме задржи у канцеларији свега минут и по. Све оно што је тражила од мене, могла је послати имејлом", објашњава Петрина.

Он истиче да би одговорио на питања, а не би морао да долази из Примоштена у Загреб.

"Због минута и по у Загребу сј..ао сам двије хиљаде куна", рекао је Петрина за "Далмацију њуз".

Петрина наводи да је ситуација у Хрватској таква да ће на крају самом Божи Петрову, лидеру "Моста", бити потребан психијатар.

"Петров сматра да су сви Хрвати његови пацијенти. Ни Петров ни `Мост` никако да се изјасне шта желе. Како би се и могли изјаснити кад ни сами не знају. Петров треба прво отићи по `своје` мишљење, па га тек онда изнијети", сматра Петрина.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

хахахааа

08.12.2015 15:51

Е мој Стипе,ти јос спавас док политицари будни и дању и ноцу.Ти би електронском постом политицо.Буди се застарјела ти политика.

ОДГОВОРИТЕ