Kolinda je bezobrazna, pa sam izabrao SDP

Poslanik Stipe Petrina, koji je napustio stranku "Most", odlučio je da podrži vladajući SDP zato što ga je predsjednik Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović "iziritirala svojim ponašanjem".

Region 08.12.2015 | 13:20
Kolinda je bezobrazna, pa sam izabrao SDP

Petrina je nakon drugog kruga konsultacija izjavio da će, ako bude potrebno, u konstituisanju vlasti podržati koaliciju "Hrvatska raste" jer je bliža formiranju većine.

On pojašnjava da je odlučio da zauzme takav stav jer se predsjednik Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović "bezobrazno ponašala" u ophođenju sa njim.

"Prvo me zove da dođem u Zagreb i onda me zadrži u kancelariji svega minut i po. Sve ono što je tražila od mene, mogla je poslati imejlom", objašnjava Petrina.

On ističe da bi odgovorio na pitanja, a ne bi morao da dolazi iz Primoštena u Zagreb.

"Zbog minuta i po u Zagrebu sj..ao sam dvije hiljade kuna", rekao je Petrina za "Dalmaciju njuz".

Petrina navodi da je situacija u Hrvatskoj takva da će na kraju samom Boži Petrovu, lideru "Mosta", biti potreban psihijatar.

"Petrov smatra da su svi Hrvati njegovi pacijenti. Ni Petrov ni `Most` nikako da se izjasne šta žele. Kako bi se i mogli izjasniti kad ni sami ne znaju. Petrov treba prvo otići po `svoje` mišljenje, pa ga tek onda iznijeti", smatra Petrina.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

hahahaaa

08.12.2015 15:51

E moj Stipe,ti jos spavas dok politicari budni i danju i nocu.Ti bi elektronskom postom politico.Budi se zastarjela ti politika.

ODGOVORITE