Веља Стјепановић воли Партизан: Свим срцем сам уз вас!

Велимир Стјепановић, европски првак у малим и великм базенима, послао је писмо Партизану, клубу за који навија откад је био дете.

Остали спортови 07.12.2015 | 18:20
Веља Стјепановић воли Партизан: Свим срцем сам уз вас!

“Не сећам се када сам тачно почео да навијам за Партизан, сећам се да је то било баш од малих ногу. Некако ми је лепо звучало кад чујем црно-бели. Како сам растао, тако сам кренуо активније да пратим резултате и мечеве, поготово од како сам кренуо да пливам за ПК Партизан“, пише Стјепановић.

“Пошто ретко долазим у Београд, углавном фудбалере пратим преко телевизије и интернета, а жеља ми је да их уживо бодрим на нашем стадиону првом наредном приликом“, додао је Стјепановић.

На Олимпијским играма младих у Сингапуру 2010. носио је заставу Србије на церемонији отварања и освојио две медаље – сребрну на 100 метара слободним стилом и бронзану на 100 метара делфин. Исте године га је Олимпијски комитет Србије прогласио за најуспешнијег младог спортисту, а наредне је на Европском јуниорском првенству у Београду освојио две златне медаље.

“Момци, свим срцем сам уз вас и Партизан! Играјте јако и паметно и сигуран сам да ћемо заједно да се радујемо новим победама у Европи и на пролеће 2016. Што се домаћег првенства тиче, Партизан волимо и кад побеђује и кад губи! Не брините, можда је минус велики, али борба траје до краја! Нема предаје“, закључио је Стјепановић.

Највећи репрезентативни успех доживео је на Европском првенству 2014. године у Берлину. Већ на првој трци 400 метара слободним стилом освојио је златну медаљу и то на тај начин што је врло убедљиво водио за једну, па чак и две дужине тела током читаве трке. То му је била прва титула Европе на олимпијским базенима. Исте године је на светском првенству у малим базенима дошао до бронзане медаље, што је била прва медаља за такмичаре из Србије на том такмичењу.

Коментари / 0

Оставите коментар