Јорданац покушао да обори авион!

Права драма се одиграла данас на лету из Франкфурта за Београд. Амерички држављанин са именом Лакен, који је пореклом из Јордана, покушао је да током лета отвори врата и сруши авион Луфтханзе, сазнаје Курир.

Регион 06.12.2015 | 14:22
Јорданац покушао да обори авион!

У авиону су, између осталих, били и играчи рукометног клуба "Војводина".

"Лакен је желео да отворио врата и изазове хаос. Све време је говорио како је изгубио разум и да жели да сви одемо код Алаха. Ситуација је била напета. Несрећа је, срећом, спречена. Лакена су обуздали играчи рукометног клуба "Војводина" и авион је безбедно слетео у Београд", прича извор Курира.

Председник Рукометног клуба Војводине Милан Ђукић рекао је за РТВ да је путник, који је изазвао проблем изгледао сумњиво још приликом укрцавања, а негде на средини лета покушао је да отвори врата кабине.

Путник је потом смештен у бизнис класу, до краја лета није правио проблеме, а чували су га Мирковић и Растворцев. Авион је безбедно слетео у 12 и 45, а остали путници сазнали су за инцидент тек након што им је то на аеродрому саопштила полиција.

Рукометаши Војводине враћали су се са гостовања у Порту, где су у суботу играли утакмицу Лиге шампиона.

По слијетању, полиција је ушла у авион и извела проблематичног путника из авиона, којег је одмах потом пребацила у Полицијску управу Београда, гдје је у току његово саслушање.

Извор: Курир/Телеграф

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

КОЛЕ

06.12.2015 13:25

Терориста!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

драган

06.12.2015 13:28

Није ми јасно шта значи ово "проблематични Јорданац". Ако је покушао да обори авион отварањем врата онда није проблематичан него је терориста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија Граовац

06.12.2015 13:37

И сад це кретена пустити, добро је Путин реко, хоце да иду код Алаха, ја цу их послати тамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дон Кихот

06.12.2015 13:55

Једино се бре срби могу изборити против овог светског зла...свака част мајстори,сад тражите од Луфтхансе нека вам буде спонзор .

ОДГОВОРИТЕ