Кличко: Прича о Кличку ће се наставити!

Украјински боксер Владимир Кличко захвалио се навијачима на подршци и најавио нове победе, четири дана пошто је његова владавина окончана.

Остали спортови 03.12.2015 | 22:30
Кличко: Прича о Кличку ће се наставити!

Кличко је у суботу изгубио титулу светског шампиона у тешкој категорији после девет година, пошто га је победио Британац Тајсон Фјури једногласном одлуком судија.

„Прошла су четири дана и било ми је потребно само мало времена да бих схватио шта се догодило и одлучио који су моји следећи кораци“, написао је Кличко на својој Фејсбук страници.

„Али, пре свега морам да се захвалим навијачима, свом тиму и свим својим пријатељима. Били сте фантастични и увек сте ми били подршка. После 11-годишњег победа, схватио сам да сте још већи у поразу. Последњих дана примио сам мноштво порука подршке, речи подршке помажу ми да пребродим ове тешке тренутке. Прича о Кличку ће се наставити. Неуспех није опција. Ваш Владимир“, додао је Кличко.

Кличко је у Диселдорфу, после 18 успешних одбрана титуле, изгубио од Фјурија и препустио му титулу шампиона света у тешкој категорији у верзијама WБА, WБО, ИБФ, ИБО и магазина Тхе Ринг.

Украјинцу је то био четврти пораз у 68. професионалном наступу.

Реванш меч између Украјинца и Британца требало би да буде одржан већ на лето 2016. године, пред 80.000 гледалаца на чувеном лондонском „Вемблију“.

Коментари / 0

Оставите коментар