Kličko: Priča o Kličku će se nastaviti!

Ukrajinski bokser Vladimir Kličko zahvalio se navijačima na podršci i najavio nove pobede, četiri dana pošto je njegova vladavina okončana.

Ostali sportovi 03.12.2015 | 22:30
Kličko: Priča o Kličku će se nastaviti!

Kličko je u subotu izgubio titulu svetskog šampiona u teškoj kategoriji posle devet godina, pošto ga je pobedio Britanac Tajson Fjuri jednoglasnom odlukom sudija.

„Prošla su četiri dana i bilo mi je potrebno samo malo vremena da bih shvatio šta se dogodilo i odlučio koji su moji sledeći koraci“, napisao je Kličko na svojoj Fejsbuk stranici.

„Ali, pre svega moram da se zahvalim navijačima, svom timu i svim svojim prijateljima. Bili ste fantastični i uvek ste mi bili podrška. Posle 11-godišnjeg pobeda, shvatio sam da ste još veći u porazu. Poslednjih dana primio sam mnoštvo poruka podrške, reči podrške pomažu mi da prebrodim ove teške trenutke. Priča o Kličku će se nastaviti. Neuspeh nije opcija. Vaš Vladimir“, dodao je Kličko.

Kličko je u Diseldorfu, posle 18 uspešnih odbrana titule, izgubio od Fjurija i prepustio mu titulu šampiona sveta u teškoj kategoriji u verzijama WBA, WBO, IBF, IBO i magazina The Ring.

Ukrajincu je to bio četvrti poraz u 68. profesionalnom nastupu.

Revanš meč između Ukrajinca i Britanca trebalo bi da bude održan već na leto 2016. godine, pred 80.000 gledalaca na čuvenom londonskom „Vembliju“.

Komentari / 0

Ostavite komentar