Друловић: Куп је важан, желимо побједу у финалу!

Тренер фудбалера Партизана Љубинко Друловић рекао је да ће ’црно-бели’ покушати да наставе серију победа и против Вождовца у осмини финала Купа Србије.

Фудбал 02.12.2015 | 09:20
Друловић: Куп је важан, желимо побједу у финалу!

"Куп је важно такмичење у које смо ушли с намером да играмо финале и да у том финалу победимо. Чека нас захтевна и тешка утакмица са Вождовцем, биће занимљива, вероватно и неизвесна... Верујем у момке и верујем да ћемо наставити ову победничку серију и пласирати се у наредно коло", рекао је Друловић новинарима у Спортском центру Телеоптик.

Партизан у среду гостује Вождовцу у утакмици осмини финала Купа Србије.

"Вождовац је у прошлом колу одмарао неке играче, вероватно ће играти против нас у најјачем саставу, покушаће да нас изненади, да нас победи. Ми ћемо играти са најбољом екипом, можда ће бити неких промена у тиму, али играће играчи који су 100 одсто спремни. Вождовац је квалитетна екипа, која бележи добре резултате у лиги, добро се познајемо. Не бих издвајао ниједног поједнца, нема тајни међу нама. Све ће зависити од инспирације једног и другог тима", додао је он.

Поред раније повређених Милоша Остојића и Грегора Балажица, Друловић за сутрашњи меч не може да рачуна и на Алена Стевановића.

"Стевановић је јуче покушао да тренира са екипом, али је поново осетио бол... Видећемо када ће да се врати. Фабрисио се вратио. Остали су добро", навео је Друловић.

Утакмица осмине финала Купа Србије између Партизана и Вождовца на програму је у среду од 13.00 на Врачару.

Коментари / 0

Оставите коментар