Drulović: Kup je važan, želimo pobjedu u finalu!

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je da će ’crno-beli’ pokušati da nastave seriju pobeda i protiv Voždovca u osmini finala Kupa Srbije.

Fudbal 02.12.2015 | 09:20
Drulović: Kup je važan, želimo pobjedu u finalu!

"Kup je važno takmičenje u koje smo ušli s namerom da igramo finale i da u tom finalu pobedimo. Čeka nas zahtevna i teška utakmica sa Voždovcem, biće zanimljiva, verovatno i neizvesna... Verujem u momke i verujem da ćemo nastaviti ovu pobedničku seriju i plasirati se u naredno kolo", rekao je Drulović novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Partizan u sredu gostuje Voždovcu u utakmici osmini finala Kupa Srbije.

"Voždovac je u prošlom kolu odmarao neke igrače, verovatno će igrati protiv nas u najjačem sastavu, pokušaće da nas iznenadi, da nas pobedi. Mi ćemo igrati sa najboljom ekipom, možda će biti nekih promena u timu, ali igraće igrači koji su 100 odsto spremni. Voždovac je kvalitetna ekipa, koja beleži dobre rezultate u ligi, dobro se poznajemo. Ne bih izdvajao nijednog pojednca, nema tajni među nama. Sve će zavisiti od inspiracije jednog i drugog tima", dodao je on.

Pored ranije povređenih Miloša Ostojića i Gregora Balažica, Drulović za sutrašnji meč ne može da računa i na Alena Stevanovića.

"Stevanović je juče pokušao da trenira sa ekipom, ali je ponovo osetio bol... Videćemo kada će da se vrati. Fabrisio se vratio. Ostali su dobro", naveo je Drulović.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije između Partizana i Voždovca na programu je u sredu od 13.00 na Vračaru.

Komentari / 0

Ostavite komentar