Брод: Убио се сјекиром

Тијело мушкарца чији су иницијали Р.С. из Ђаковице у Србији пронађено је у једној кући у Броду, а сумња се да је себи нанио повреде сјекиром, саопштено је из Центра јавне безбједности Добој.

Република Српска 01.12.2015 | 14:15
Брод: Убио се сјекиром

Тијело је пронађено у кући мушкарца чији су иницијали С.М. са подручја општине Брод.

Из Дома здравља Брод јуче око 2.00 часа пријављено је полицији да је у овој здравственој установи указана љекарска помоћ С.М, коме су оштрим предметом нанесене повреде по глави.

Након прикупљених информација од оштећеног и сазнања да се лице које му је нанијело повреде налази у његовој кући, полиција је изашла на лице мјеста, те провалила у просторију у приземљу куће у којој су затекли тијело мушкарца, који је идентификован као Р.С. из Ђаковице.

Сумња се да је Р.С. себи нанио повреде сјекиром и његово тијело је превезено у просектуру.

Увиђај, којим је руководио дежурни тужилац Окружног тужилаштва Добој, извршили су службеници Полицијске станице Брод.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

истразитељ

01.12.2015 14:05

Е јес убио сам себе, ударао се док није сам себи одсјекао главу, истрага оконцана исто као и за цовјек у БН који је прије који мјесец сам себи обио стан, сам са собом се свадјао и галамио, покупао намјестај у стану а скоцио са седмог спарата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милиција еx

01.12.2015 20:34

Чуда нису искључена. Свашта може да испадне до краја истраге, па и након истраге. Јер, добојско правосуђе је чудо једно. Образложење није ни потребно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ријешен случај

02.12.2015 15:33

Службеници ПС-а Брод привели су синоћ Сулејмана Мујчина (1954) због сумње да је ноћ раније у својој кући убио Руждија Схалу (1969) из Ђаковице ( АП Косово).

ОДГОВОРИТЕ