Brod: Ubio se sjekirom

Tijelo muškarca čiji su inicijali R.S. iz Đakovice u Srbiji pronađeno je u jednoj kući u Brodu, a sumnja se da je sebi nanio povrede sjekirom, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Republika Srpska 01.12.2015 | 14:15
Brod: Ubio se sjekirom

Tijelo je pronađeno u kući muškarca čiji su inicijali S.M. sa područja opštine Brod.

Iz Doma zdravlja Brod juče oko 2.00 časa prijavljeno je policiji da je u ovoj zdravstvenoj ustanovi ukazana ljekarska pomoć S.M, kome su oštrim predmetom nanesene povrede po glavi.

Nakon prikupljenih informacija od oštećenog i saznanja da se lice koje mu je nanijelo povrede nalazi u njegovoj kući, policija je izašla na lice mjesta, te provalila u prostoriju u prizemlju kuće u kojoj su zatekli tijelo muškarca, koji je identifikovan kao R.S. iz Đakovice.

Sumnja se da je R.S. sebi nanio povrede sjekirom i njegovo tijelo je prevezeno u prosekturu.

Uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj, izvršili su službenici Policijske stanice Brod.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

istrazitelj

01.12.2015 14:05

E jes ubio sam sebe, udarao se dok nije sam sebi odsjekao glavu, istraga okoncana isto kao i za covjek u BN koji je prije koji mjesec sam sebi obio stan, sam sa sobom se svadjao i galamio, pokupao namjestaj u stanu a skocio sa sedmog sparata.

ODGOVORITE
Name

Milicija ex

01.12.2015 20:34

Čuda nisu isključena. Svašta može da ispadne do kraja istrage, pa i nakon istrage. Jer, dobojsko pravosuđe je čudo jedno. Obrazloženje nije ni potrebno.

ODGOVORITE
Name

riješen slučaj

02.12.2015 15:33

Službenici PS-a Brod priveli su sinoć Sulejmana Mujčina (1954) zbog sumnje da je noć ranije u svojoj kući ubio Ruždija Shalu (1969) iz Đakovice ( AP Kosovo).

ODGOVORITE