Данас 14 степени

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће преовладати промјенљиво до претежно облачно вријеме, са угодном дневном температуром за ово доба године.

Босна и Херцеговина 01.12.2015 | 08:01
Данас 14 степени

Највиша дневна температура од шест до 12, на југу, западу и сјеверу до 14, у вишим предјелима два степена Целзијусова, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Јутро прохладно уз слаб мраз у вишим предјелима, око ријека и по котлинама на истоку магла, а у већини предјела промјенљиво до претежно облачно.

Током дана се задржавају сличне временске прилике. На сјеверу претежно до потпуно облачно, а могућа је слаба киша у Посавини, Семберији и средњем Подрињу.

Вјетар слаб до умјерен западни, на југу слаба бура, а током дана на сјеверу у Посавини и Семберији умјерен до појачан западни вјетар.

Температура у 7.00 часова: Соколац минус три, Бугојно минус два, Купрес минус један, Хан Пијесак, Вишеград, Бјелашница, Зеница и Гацко нула, Сарајево, Приједор и Тузла два, Добој, Нови Град, Ливно и Мркоњић Град три, Бањалука, Бијељина и Зворник четири, Србац пет, Градишка и Билећа шест, Мостар и Мраковица седам, Требиње осам, Неум десет,Крупа на Уни 12, Бихаћ 13 степени Целзијусових.

Висина снијега у 7.00 часова: Соколац три, Калиновик четири, Сребреница пет, Чемерно и Широво седам, Мркоњић Град осам, Хан Пијесак 21 и Источни Дрвар 22 центиметар.

Коментари / 0

Оставите коментар