Danas 14 stepeni

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladati promjenljivo do pretežno oblačno vrijeme, sa ugodnom dnevnom temperaturom za ovo doba godine.

Bosna i Hercegovina 01.12.2015 | 08:01
Danas 14 stepeni

Najviša dnevna temperatura od šest do 12, na jugu, zapadu i sjeveru do 14, u višim predjelima dva stepena Celzijusova, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Jutro prohladno uz slab mraz u višim predjelima, oko rijeka i po kotlinama na istoku magla, a u većini predjela promjenljivo do pretežno oblačno.

Tokom dana se zadržavaju slične vremenske prilike. Na sjeveru pretežno do potpuno oblačno, a moguća je slaba kiša u Posavini, Semberiji i srednjem Podrinju.

Vjetar slab do umjeren zapadni, na jugu slaba bura, a tokom dana na sjeveru u Posavini i Semberiji umjeren do pojačan zapadni vjetar.

Temperatura u 7.00 časova: Sokolac minus tri, Bugojno minus dva, Kupres minus jedan, Han Pijesak, Višegrad, Bjelašnica, Zenica i Gacko nula, Sarajevo, Prijedor i Tuzla dva, Doboj, Novi Grad, Livno i Mrkonjić Grad tri, Banjaluka, Bijeljina i Zvornik četiri, Srbac pet, Gradiška i Bileća šest, Mostar i Mrakovica sedam, Trebinje osam, Neum deset,Krupa na Uni 12, Bihać 13 stepeni Celzijusovih.

Visina snijega u 7.00 časova: Sokolac tri, Kalinovik četiri, Srebrenica pet, Čemerno i Širovo sedam, Mrkonjić Grad osam, Han Pijesak 21 i Istočni Drvar 22 centimetar.

Komentari / 0

Ostavite komentar