Реванш из снова! Нови дуел Фјури - Кличко ускоро на Вемблију?!

До реванш меча за титулу светског првака у боксу између Тајсона Фјурија и Владимира Кличка могло би да дође на славном стадиону Вембли, и то у лето 2016.!

Остали спортови 02.12.2015 | 08:20
Реванш из снова! Нови дуел Фјури - Кличко ускоро на Вемблију?!

Фјуријева екипа ће, преноси "Гардијан", покушати да убеди Кличка да наступи у реваншу пред 80.000 навијача. Подсетимо, у суботу је у Дизелдорфу Кличко доживео пораз једногласном одлуком судија, оставши тако без WБА, ИБФ и WБО појасева.

"Желим да будем велики шампион. И волео бих да све ово поновим. Једна ствар је већ сада сигурна око тог реванша: биће експлозиван", рекао је Тајсон Фјури.

Он се мало и нашалио на рачун свог ривала, истакавши да једине повреде које вуче из меча са Кличком представљају - жуљеви на стопалима.

"Није било много људи који су веровали у мене, али сам ја имао веру све време да ћу, једном, постати првак света. Веровао сам да ћу од тог меча за титулу направити лаган посао. А стварно је било тако овога пута, и то против великог шампиона који је 23 пута бранио своје појасеве. Људи су говорили да нико не може да пробије његову одбрану, али је за тако нешто заиста било потребно - само мало мозга", рекао је Фјури.

Када је о реваншу реч, његов промотер Мик Хенеси истиче да ће до њега доћи на месту које највише буде одговарало у комерцијалном смислу.

"Вембли би био идеалан. Па, малтене је 55.000 људи било у Дизелдорфу, лако би дошло 80.000 на Вемблију. Али, то би могло да буде тек када се фудбалска сезона оконча", рекао је Хенеси.

Коментари / 0

Оставите коментар