Ријешена мистерија "лебдећих" аутомобила

Интернет заједница пре неколико дана остала је запањена снимком необичног догађаја који се догодио у кинеском граду Сингтај. Два аутомобила полетела су у ваздух, након што је на њих извршила дејство неидентификована сила.

Свијет 30.11.2015 | 14:10
Ријешена мистерија "лебдећих" аутомобила

Збуњени пешаци нису могли да поверују својим очима, када су два, неколико тона тешка возила, полетела у ваздух као да се ради о играчкама.

Једна од теорија била је да се испод улице налазили далеководи, који су емитовали велико елеткромагнетно поље, које је возила лансирало у ваздух.

Друга теорија су били подземни гасови, који су под јаким притиском излазили из шахтова који су се налазили на улици. Међутим, на видеу се не види ниједан од поменутих шахтова.

Касније је установљено да је камион, који се види са десне стране, закачио металну сајлу која се налазила на улици. Како се камион кретао даље, са собом је повукао и сајлу, која се потом затегла.

"Лебдећи" аутомобили нису ништа друго него последица удара у затегнути метални кабл.

Како преносе кинески медији, у инциденту нико није теже повређен.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Глупости

30.11.2015 13:34

Није тачно то у вези сајле. Све то је најобичнија дигитална монтажа. На рачунару можеш да направиш какве год хоћеш специјане ефекте и склопиш какав год хоћеш видео. Може и тенк да плива на води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

радан

30.11.2015 13:54

Па одмах се на снимку видјела сајла,не знам о каквој мистерији је ријец

ОДГОВОРИТЕ