Увијек за "015"

Помоћ, савет из његове струке у којој је врхунски стручњак, подршка пацијентима и људима овог краја, не само кроз медицину, љубав према Лозници и Јадру, неуморно и истрајно ангажоваљње на "Хипократовом путу", на предлог мноштва пацијената и њихових сродника, био је разлог што смо Велику златну повељу, највише признање наше установе, недавно установљену, одлучили да доделимо, од свег срца, како у њој и пише, потпуковнику др Саши Перићу.

Србија 26.11.2015 | 13:25
Увијек за "015"

Гастроентереолог са Клинике за гастроенторологију ВМА, Др Саша Перић, добио је признање "Др Миленко Марин".

За др Перића, како каже др Николић, који му је и уручио ово престижно признање, "пацијенти су светиња, а, поред оних из других крајева Србије и региона, то су нам посведочили многи, како наш лауреат воли да каже из региона "015", који су му захвални, воле га и поштују".

За мене је ВМА, у исгтинском смислу, Патријаршија српског здравства, а лекари, попут др Саше Перића, чији су родитељи наше горе лист, Јадра и Рађевине, оставили су нам и сјајног лекара и човека, који и речју и делом "љуби" своју веру,своје корене, свој род, отаџбину своју и брине о сваком пацијенту, ма ко и одакле био, као о свом најрођенијем-казао је владика Лаврентије, честитајући др Перићу на признању што је, како је рекао, "с највећим задовољством и поштовањем, учинио и градоначелник Лознице Видоје Петровић.

В.Митрић

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

здравко перић

27.11.2015 09:41

Шта рећи када се говори о хуманости и стручности др. Саше Перић,то су нам оставили у завет наши стари који су нас одгајали и васпитавали.То је обавеза према свима који су угрожени здрављем или у другом виду. Брат Саша је прво добар човек па све остало што пати добитнике ове ПОВЕЉЕ. ХВАЛА ТИ ПОНОСИМО СЕ ТОБОМ ДР.САЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Славица

29.11.2015 23:57

Диван цовек и диван лекар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анцикае

09.05.2017 17:03

Најбољи лекар!Пре свега цовек!

Name

Благоје

16.12.2015 07:06

Лекар и човек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

15.02.2016 00:49

Ово је минимум сто Ви заслузујете познавајуци Вас колико од себе свакодневно дајете. Цаст ми је сто сам имао прилику да Вас упознам!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо Танасковић

09.05.2017 09:15

Светао пример човека и стручњака.Драго ми је да сам имао прилику да га упознам.Једноставно његов пример требају многи следити. Велики поздрав докторе.