Uvijek za "015"

Pomoć, savet iz njegove struke u kojoj je vrhunski stručnjak, podrška pacijentima i ljudima ovog kraja, ne samo kroz medicinu, ljubav prema Loznici i Jadru, neumorno i istrajno angažovaljnje na "Hipokratovom putu", na predlog mnoštva pacijenata i njihovih srodnika, bio je razlog što smo Veliku zlatnu povelju, najviše priznanje naše ustanove, nedavno ustanovljenu, odlučili da dodelimo, od sveg srca, kako u njoj i piše, potpukovniku dr Saši Periću.

Srbija 26.11.2015 | 13:25
Uvijek za "015"

Gastroentereolog sa Klinike za gastroentorologiju VMA, Dr Saša Perić, dobio je priznanje "Dr Milenko Marin".

Za dr Perića, kako kaže dr Nikolić, koji mu je i uručio ovo prestižno priznanje, "pacijenti su svetinja, a, pored onih iz drugih krajeva Srbije i regiona, to su nam posvedočili mnogi, kako naš laureat voli da kaže iz regiona "015", koji su mu zahvalni, vole ga i poštuju".

Za mene je VMA, u isgtinskom smislu, Patrijaršija srpskog zdravstva, a lekari, poput dr Saše Perića, čiji su roditelji naše gore list, Jadra i Rađevine, ostavili su nam i sjajnog lekara i čoveka, koji i rečju i delom "ljubi" svoju veru,svoje korene, svoj rod, otadžbinu svoju i brine o svakom pacijentu, ma ko i odakle bio, kao o svom najrođenijem-kazao je vladika Lavrentije, čestitajući dr Periću na priznanju što je, kako je rekao, "s najvećim zadovoljstvom i poštovanjem, učinio i gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović.

V.Mitrić

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

zdravko perić

27.11.2015 09:41

Šta reći kada se govori o humanosti i stručnosti dr. Saše Perić,to su nam ostavili u zavet naši stari koji su nas odgajali i vaspitavali.To je obaveza prema svima koji su ugroženi zdravljem ili u drugom vidu. Brat Saša je prvo dobar čovek pa sve ostalo što pati dobitnike ove POVELJE. HVALA TI PONOSIMO SE TOBOM DR.SALE.

ODGOVORITE
Name

Slavica

29.11.2015 23:57

Divan covek i divan lekar.

ODGOVORITE
Name

Ancikae

09.05.2017 17:03

Najbolji lekar!Pre svega covek!

Name

Благоје

16.12.2015 07:06

Лекар и човек.

ODGOVORITE
Name

Nenad

15.02.2016 00:49

Ovo je minimum sto Vi zasluzujete poznavajuci Vas koliko od sebe svakodnevno dajete. Cast mi je sto sam imao priliku da Vas upoznam!

ODGOVORITE
Name

Vlado Tanasković

09.05.2017 09:15

Svetao primer čoveka i stručnjaka.Drago mi je da sam imao priliku da ga upoznam.Jednostavno njegov primer trebaju mnogi slediti. Veliki pozdrav doktore.