Клинци Црвене звезде се сликали у тренеркама Партизана?!

...и писали стихове Групе ЈНА на Инстаграму! ШТА ЋЕ РЕЋИ ДЕЛИЈЕ?! Како стоје ствари, велики проблеми се смешкају играчима Црвене звезде.

Фудбал 26.11.2015 | 08:00
Клинци Црвене звезде се сликали у тренеркама Партизана?!

И то оним младима, из омладинске школе, који су одлучили, чини се, да искажу своју навијачу припадност на друштвеној мрежи Инстаграм окачивши своје фотографије у опреми вечитог ривала, Партизана.

Наиме, како преноси Спорт, млади играчи Слађан Ракић и Филип Максић изашли су у јавност одевени у тренерке ФК Партизан окачивши слике у тој гардероби на друштвене мреже.

Да ствар буде још тежа по ове момке, они су писали стихове Групе ЈНА “Добро памтим све” и “Када умрем рећи ће Гробар био је”.

Убрзо и саиграчи и навијачи почели су да критикују одлуку ових момака да окаче ове фотограје, а њих двојица су фотографије скинули са друштвеих мрежа. Међутим, већ је за то било прекасно…

У међувремену, директор Омладинске школе ФК Црвена звезда Драган Младеновић поднео је дисциплинску пријаву и суспендовао двојицу кадета.

Младеновић је суспендовао чланове кадетске селекције Филипа Максића и Срђана Ракића због грубог кршења клупске дисциплине.

Он је такву одлуку донео после разговора са њиховим тренером Огњеном Короманом, играчима и њиховим родитељима.

Коначну одлуку о статусу поменутих играча донеће Дисциплинска комисија клуба на првој наредној седници.

Коментари / 0

Оставите коментар