Klinci Crvene zvezde se slikali u trenerkama Partizana?!

...i pisali stihove Grupe JNA na Instagramu! ŠTA ĆE REĆI DELIJE?! Kako stoje stvari, veliki problemi se smeškaju igračima Crvene zvezde.

Fudbal 26.11.2015 | 08:00
Klinci Crvene zvezde se slikali u trenerkama Partizana?!

I to onim mladima, iz omladinske škole, koji su odlučili, čini se, da iskažu svoju navijaču pripadnost na društvenoj mreži Instagram okačivši svoje fotografije u opremi večitog rivala, Partizana.

Naime, kako prenosi Sport, mladi igrači Slađan Rakić i Filip Maksić izašli su u javnost odeveni u trenerke FK Partizan okačivši slike u toj garderobi na društvene mreže.

Da stvar bude još teža po ove momke, oni su pisali stihove Grupe JNA “Dobro pamtim sve” i “Kada umrem reći će Grobar bio je”.

Ubrzo i saigrači i navijači počeli su da kritikuju odluku ovih momaka da okače ove fotograje, a njih dvojica su fotografije skinuli sa društveih mreža. Međutim, već je za to bilo prekasno…

U međuvremenu, direktor Omladinske škole FK Crvena zvezda Dragan Mladenović podneo je disciplinsku prijavu i suspendovao dvojicu kadeta.

Mladenović je suspendovao članove kadetske selekcije Filipa Maksića i Srđana Rakića zbog grubog kršenja klupske discipline.

On je takvu odluku doneo posle razgovora sa njihovim trenerom Ognjenom Koromanom, igračima i njihovim roditeljima.

Konačnu odluku o statusu pomenutih igrača doneće Disciplinska komisija kluba na prvoj narednoj sednici.

Komentari / 0

Ostavite komentar