Максимовић и Вељковић демантују сукоб са Сивићем!

Млади репрезентативци Србије Немања Максимовић и Милош Вељковић демантовали су да су се сукобили са селектотом Томиславом Сивићем, преносе "Вечерње новости".

Фудбал 22.11.2015 | 17:20
Максимовић и Вељковић демантују сукоб са Сивићем!

После пораза од Словеније у квалификацијама за Европско првенство појавиле су се информације да су Максимовић и Вељковић играње за ‘Орлиће’ условили Сивићевим одласком за клупе.

Међутим, обе стране су демантовале тај сукоб, уз обећање да ће сви бити на окупу у марту, када се настављају квалификације.

“Немам никаквих проблема са селектором. Одиграо сам превише утакмица ове године, а Сивић је одлучио да ме не уврсти у састав против Словеније. Нажалост, изгубили смо, али пред нама је још пет мечева у квалификацијама и постоји још прилика да поправимо утисак. Увек на располагању репрезентацији Србије и надам се да ћу још дуго играти за њу”, поручио је Максимовић из Астане.

Вељковић је такође демантовао да више неће играти за младу селекцију:

“Нисам то ни помислио, а ни изјавио”, нагласио је Вељковић.

Постојале су, истина, и информације да су Вељковић и Максимовић на неки други начин показали неслагање са селектором Томиславом Сивићем.

“Искрено, нисам срећан што нисам играо у Словенији, али само зато што ми сви волимо да смо на терену. Да разјасним, нисам љут, поштујем одлуку селектора Сивића и увек ћу бити ту за репрезентацију Србије. Ако добијем позив сигурно ћу се одазвати”, закључио је Вељковић.

Коментари / 0

Оставите коментар