Maksimović i Veljković demantuju sukob sa Sivićem!

Mladi reprezentativci Srbije Nemanja Maksimović i Miloš Veljković demantovali su da su se sukobili sa selektotom Tomislavom Sivićem, prenose "Večernje novosti".

Fudbal 22.11.2015 | 17:20
Maksimović i Veljković demantuju sukob sa Sivićem!

Posle poraza od Slovenije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo pojavile su se informacije da su Maksimović i Veljković igranje za ‘Orliće’ uslovili Sivićevim odlaskom za klupe.

Međutim, obe strane su demantovale taj sukob, uz obećanje da će svi biti na okupu u martu, kada se nastavljaju kvalifikacije.

“Nemam nikakvih problema sa selektorom. Odigrao sam previše utakmica ove godine, a Sivić je odlučio da me ne uvrsti u sastav protiv Slovenije. Nažalost, izgubili smo, ali pred nama je još pet mečeva u kvalifikacijama i postoji još prilika da popravimo utisak. Uvek na raspolaganju reprezentaciji Srbije i nadam se da ću još dugo igrati za nju”, poručio je Maksimović iz Astane.

Veljković je takođe demantovao da više neće igrati za mladu selekciju:

“Nisam to ni pomislio, a ni izjavio”, naglasio je Veljković.

Postojale su, istina, i informacije da su Veljković i Maksimović na neki drugi način pokazali neslaganje sa selektorom Tomislavom Sivićem.

“Iskreno, nisam srećan što nisam igrao u Sloveniji, ali samo zato što mi svi volimo da smo na terenu. Da razjasnim, nisam ljut, poštujem odluku selektora Sivića i uvek ću biti tu za reprezentaciju Srbije. Ako dobijem poziv sigurno ću se odazvati”, zaključio je Veljković.

Komentari / 0

Ostavite komentar