Вељковић неће ни у Звезду, ни у Партизан!

Вељковић завршио са Тотенхемом, у Звезду и Партизан неће и већ има понуду из Премијер лиге! Млади репрезентативац Србије је интересантан и клубовима из Немачке али Тотенхемов локални ривал делује као најозбиљнија опција.

Фудбал 22.11.2015 | 09:20
Вељковић неће ни у Звезду, ни у Партизан!

Ова сезона уопште није добро почела по Милоша Вељковића. Члан златне генерације српског фудбала и тек један од петорице Орлића који су окитили титулама европског и светског првака је маргинализован у Тотенхему, а сада је дочекао и да га Томислав Сивић шиканира у младој репрезентацији.

Док се око његове репрезентативне будућности још не зна ништа не зна, на клупском плану је решење на видику. Вељковић је донео одлуку да напусти Тотенхем у којем није добијао минутажу, а с обзиром да му уговор истиче наредног лета и да неће да га продужи, већ наредног јануара би уз симболично обештећење могао да спакује кофере са Вајт Харт Лејна.

Био је на мети Црвене звезде и Партизана, али је поручио да не жели да се враћа у српски фудбал. Потом су се заинтересовали немачки буднеслигаши попут Ајнтрахта и Штутгарта, а њановија вест гласи да Вотфорд жели српског дефанзивца. Стршљенови су летос имали прилично добру сарадњу са Тотенхемом када су од Спарса купили Етјена Капуа, а пре тога су са Вајт Харт Лејна довела и голмана Гомеса.

Интересантно је да Вељковића у Вотфорду виде као појачање на позицији задњег везног, а не штопера.

Коментари / 0

Оставите коментар