Veljković neće ni u Zvezdu, ni u Partizan!

Veljković završio sa Totenhemom, u Zvezdu i Partizan neće i već ima ponudu iz Premijer lige! Mladi reprezentativac Srbije je interesantan i klubovima iz Nemačke ali Totenhemov lokalni rival deluje kao najozbiljnija opcija.

Fudbal 22.11.2015 | 09:20
Veljković neće ni u Zvezdu, ni u Partizan!

Ova sezona uopšte nije dobro počela po Miloša Veljkovića. Član zlatne generacije srpskog fudbala i tek jedan od petorice Orlića koji su okitili titulama evropskog i svetskog prvaka je marginalizovan u Totenhemu, a sada je dočekao i da ga Tomislav Sivić šikanira u mladoj reprezentaciji.

Dok se oko njegove reprezentativne budućnosti još ne zna ništa ne zna, na klupskom planu je rešenje na vidiku. Veljković je doneo odluku da napusti Totenhem u kojem nije dobijao minutažu, a s obzirom da mu ugovor ističe narednog leta i da neće da ga produži, već narednog januara bi uz simbolično obeštećenje mogao da spakuje kofere sa Vajt Hart Lejna.

Bio je na meti Crvene zvezde i Partizana, ali je poručio da ne želi da se vraća u srpski fudbal. Potom su se zainteresovali nemački budnesligaši poput Ajntrahta i Štutgarta, a njanovija vest glasi da Votford želi srpskog defanzivca. Stršljenovi su letos imali prilično dobru saradnju sa Totenhemom kada su od Sparsa kupili Etjena Kapua, a pre toga su sa Vajt Hart Lejna dovela i golmana Gomesa.

Interesantno je da Veljkovića u Votfordu vide kao pojačanje na poziciji zadnjeg veznog, a ne štopera.

Komentari / 0

Ostavite komentar