Побјеснели ротвајлер растргао газдарицу

Велинку Бунчић (67), из Остојићева, код Чоке, растргао је јуче њен пас ротвајлер, у дворишту породичне куће у Улици Тихомира Остојића 12. Беживотно, унакажено, тело жене пронашао је први комшија Роберт Тот, који је од шока једва успео да позове хитну помоћ и полицију.

Србија 20.11.2015 | 14:40
Побјеснели ротвајлер растргао газдарицу

Роберт, како каже, још не може да се смири од ужаса који је доживео. Потресао се због комшиничине зле судбине.

"Велинка је била скромна и фина", прича испрекидано Роберт.

"Поштовали смо се. Куће су нам једна до друге. Секао сам дрва, око два по подне. У једном моменту нешто ме је тргнуло. Угледао сам огромног црног пса. Срушио је дрвену ограду, која дели наша дворишта, и појурио за мојом кокошком. Пролетео је крај мере. Уплашио сам се. Тај пас већ на први поглед улива страх. Донео га је Великин син Милорад, који с породицом живи у Новом Саду. Увек је био везан. Огроман је, некакав мешанац."

Тот је тада, слутећи да се нешто страшно догодило, потрчао ка комшијском дворишту. Следио се од призора који је угледао.

"Од шока нисам могао да се померим" прича Тот.

"У дну дворишта, поред свињца, угледао сам полуголо женско тело. Нисам, у први мах, препознао о коме се ради. Помислио сам да је то Велинкина свекрва. Њих две су живеле у кући. Бака је болесна и скоро непокретна. Тада сам препознао Велинку. Већ на први поглед је било јасно да је мртва. На њој рана до ране. Дубоки трагови угриза. Крв около. Тај огромни црни пас, схватио сам, отргао се са ланца и насрнуо на жену која га је свакодневно хранила. Велинки је обе шаке одгризао..."

Убрзо су, након што су обавештени о догађају, у двориште Бунчића стигли полицајци. Ту се, случајно, затекао и Вељко Вишњић, који је из истог сокака.

Подивљали пас режао је на људе у плавом. Није дао да му се приђе, па је устрељен - присећа се Вељко драматичне сцене у дворишту Бунчића.

Роберт Тот и Вељко Вишњић жале за комшиницом

ОБДУКЦИЈА

Осим основних података о догађају, које смо добили у ПУ Кикинда, нема званичне информације о трагедији у Остојићеву. Тело је превезено на Институт за судску медицину у Новом Саду. Обдукција треба да одгонетне узрок смрти ове несрећне жене, да ли је издахнула од уједа пса или ју је издало срце.

Извор: Новости

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

гоја

20.11.2015 15:08

А пиздуни се расписали и протествују сто је одсрељен медјед, ј.бо вас медјед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пикасо

20.11.2015 15:32

Да, требло га је пустити да поједе двоје-троје дјеце, па га онда одстрелити. Ваљда зивимо у хуманом, а не анималном друству. Застита људи је на првом мјесту

Name

Михаило Микић

20.11.2015 17:23

ГОЈО, овај свијет је толико полудио да више многи не знају шта је вредније на овом свијету човјек или животиња? То је због тога што човечанство више осим појединаца не чита Библију у којој стоји написано да је човјек круна Божијег стварања и све друго што има створено на земљом Бог је створио човјека ради са намјером да животиње човјеку служе и човјек да буде господар од свега на земљи на небу и води. Нажалост сада је дошло време наопако када су сви "паметни" због тога несмијеш више ништа да кажеш. Зато сада животиње господаре човјеку као његови кућни љубимци којима човјек без памети предано служи трудећи се упорно да животиње са нечим ме увреди!