Pobjesneli rotvajler rastrgao gazdaricu

Velinku Bunčić (67), iz Ostojićeva, kod Čoke, rastrgao je juče njen pas rotvajler, u dvorištu porodične kuće u Ulici Tihomira Ostojića 12. Beživotno, unakaženo, telo žene pronašao je prvi komšija Robert Tot, koji je od šoka jedva uspeo da pozove hitnu pomoć i policiju.

Srbija 20.11.2015 | 14:40
Pobjesneli rotvajler rastrgao gazdaricu

Robert, kako kaže, još ne može da se smiri od užasa koji je doživeo. Potresao se zbog komšiničine zle sudbine.

"Velinka je bila skromna i fina", priča isprekidano Robert.

"Poštovali smo se. Kuće su nam jedna do druge. Sekao sam drva, oko dva po podne. U jednom momentu nešto me je trgnulo. Ugledao sam ogromnog crnog psa. Srušio je drvenu ogradu, koja deli naša dvorišta, i pojurio za mojom kokoškom. Proleteo je kraj mere. Uplašio sam se. Taj pas već na prvi pogled uliva strah. Doneo ga je Velikin sin Milorad, koji s porodicom živi u Novom Sadu. Uvek je bio vezan. Ogroman je, nekakav mešanac."

Tot je tada, sluteći da se nešto strašno dogodilo, potrčao ka komšijskom dvorištu. Sledio se od prizora koji je ugledao.

"Od šoka nisam mogao da se pomerim" priča Tot.

"U dnu dvorišta, pored svinjca, ugledao sam polugolo žensko telo. Nisam, u prvi mah, prepoznao o kome se radi. Pomislio sam da je to Velinkina svekrva. Njih dve su živele u kući. Baka je bolesna i skoro nepokretna. Tada sam prepoznao Velinku. Već na prvi pogled je bilo jasno da je mrtva. Na njoj rana do rane. Duboki tragovi ugriza. Krv okolo. Taj ogromni crni pas, shvatio sam, otrgao se sa lanca i nasrnuo na ženu koja ga je svakodnevno hranila. Velinki je obe šake odgrizao..."

Ubrzo su, nakon što su obavešteni o događaju, u dvorište Bunčića stigli policajci. Tu se, slučajno, zatekao i Veljko Višnjić, koji je iz istog sokaka.

Podivljali pas režao je na ljude u plavom. Nije dao da mu se priđe, pa je ustreljen - priseća se Veljko dramatične scene u dvorištu Bunčića.

Robert Tot i Veljko Višnjić žale za komšinicom

OBDUKCIJA

Osim osnovnih podataka o događaju, koje smo dobili u PU Kikinda, nema zvanične informacije o tragediji u Ostojićevu. Telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu. Obdukcija treba da odgonetne uzrok smrti ove nesrećne žene, da li je izdahnula od ujeda psa ili ju je izdalo srce.

Izvor: Novosti

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

goja

20.11.2015 15:08

A pizduni se raspisali i protestvuju sto je odsreljen medjed, j.bo vas medjed.

ODGOVORITE
Name

pikaso

20.11.2015 15:32

Da, treblo ga je pustiti da pojede dvoje-troje djece, pa ga onda odstreliti. Valjda zivimo u humanom, a ne animalnom drustvu. Zastita ljudi je na prvom mjestu

Name

Михаило Микић

20.11.2015 17:23

ГОЈО, овај свијет је толико полудио да више многи не знају шта је вредније на овом свијету човјек или животиња? То је због тога што човечанство више осим појединаца не чита Библију у којој стоји написано да је човјек круна Божијег стварања и све друго што има створено на земљом Бог је створио човјека ради са намјером да животиње човјеку служе и човјек да буде господар од свега на земљи на небу и води. Нажалост сада је дошло време наопако када су сви "паметни" због тога несмијеш више ништа да кажеш. Зато сада животиње господаре човјеку као његови кућни љубимци којима човјек без памети предано служи трудећи се упорно да животиње са нечим ме увреди!