Партизан: Балажиц оперисан! И Остојић мора ''под нож''!

Балажиц оперисан у Риму, следи дуг пут опоравка! Доктор Маријани је познат по томе што је до сада на терен од тешке повреде вратио Франческа Тотија, Мирка Вучинића, Дарка Лазовића. И Остојић мора на операцију! Искомпликовала се пређашња повреда...

Фудбал 20.11.2015 | 11:20
Партизан: Балажиц оперисан! И Остојић мора ''под нож''!

Фудбалеру Партизана Грегору Балажицу у четвртак су у Риму успешно оперисани предњи укрштени лигаменти колена. Балажица је оперисао познати доктор Маријани који је специјалиста баш за овакве врсте повреда.

Маријани је познат по томе што је до сада на терен од тешке повреде вратио Франческа Тотија, Мирка Вучинића, Дарка Лазовића.

“Све је протекло у најбољем реду“, поручио је у изјави за Спортски журнал лекар Партизана Илија Росић, који је са словеначким интернационалцем у Риму.

Балажиц се повредио почетком месеца на мечу у Билбау против Атлетика у Лиги Европе, а следи му опоравак од шест до осам месеци.

Грегор Балажиц оперисан је у четвртак успешно у Риму, а његовим путем мораће још један фудбалер Партизана! Милошу Остајићу искомпликовала се повреда - прелом потколенице, у пукотини на кости формирала се циста, која у протеклих неколико месеци није дозвољавала потколеница нормално срасте, пише Спорт,

Милош Остојић је успешно прошао припреме и играо утакмице, али је осећао тегобе, због чега је подвргнут додатном прегледу на коме овај проблем откривен. У почетку је идеја била да се хируршки захват одложи до децембра, но с обзиром да Остојића очекује тромесечни опоравак одлучено је да операција буде обављена одмах.

Процене су да би дефанзивац Партизана могао да буде фит за почетак зимских припрема.

Коментари / 0

Оставите коментар